Selecteer taal 
nl

Neem a.u.b. contact met me op!

Isabel 6 - uw bankzaken onder controle.


Isabel 6, de laatste nieuwe versie die werd uitgebracht van Isabel, is een complete professionele weboplossing die de efficiëntie van uw financiële waardeketen - van factuur tot betaling - verhoogt door het elimineren van repetitieve manuele taken.

 

Kenmerken:

De Controle behoudenIsabel - De Controle Behouden

> Alle verrichtingen op al uw rekeningen, bij al uw banken. Gedaan met aanmelden bij drie of meer verschillende programma's voor internetbankieren.


> SEPA-, nationale en internationale overschrijvingen of domiciliëringen.


> U hebt onmiddellijk een overzicht van uw financiële situatie. Met een klik kiest u de gewenste rekening met voldoende saldo om een overschrijving uit te voeren.


> En met één zoekopdracht weet u of een klant betaald heeft of niet.


> U beheert de rechten van de gebruikers zoals toegang tot rekeningen en limieten per verrichting. En u weet ten alle tijd wie een verrichting heeft ingevoerd, getekend en verstuurd.


> Rapporten kunt u inlezen in Excel of aanmaken in pdf-formaat

 

 

Efficiënt werkenIsabel Efficiënt werken
> Iedereen gebruikt op internet de recentste versie van Isabel, waar hij zich ook bevindt. Bijvoorbeeld 's morgens op kantoor en 's namiddags op zijn laptop bij een klant. De gegevens zijn veilig opgeslagen bij Isabel, geen probleem meer met back-ups.


> Overtypen vindt niemand leuk. Dankzij Isabel Go, de Isabel-knop in uw boekhoudpakket, wisselt u rechtstreeks betalingen en rekeninginfo uit met uw banken. Gedaan met het eindeloos overtypen van gegevens. U vermijdt fouten en maakt tijd voor taken met grotere toegevoegde waarde.


> Met Isabel Offline Reporting kan u al uw gegevens lokaal opslaan. Zo kan u opzoeken uitvoeren en rapporten opstellen zonder verbinding met het internet.


> U kunt aangiftes elektronisch ondertekenen en indienen bij de overheid zoals
- de elektronische BTW-aangifte (Intervat)
- de bedrijfsvoorheffing
- de kwartaalaangifte
- de jaarrekening bij de Nationale Bank

 

 

SamenwerkenIsabel Samenwerken
Betaalverkeer beheert u niet alleen. Met de optie MultiSign kunnen meerdere gebruikers begunstigden, verrichtingen en rekeninginfo delen voor zover u ze toegang geeft. Handig bij ziekte, file, vakantie of werkpiek.

Het voorbereidende werk wordt in vertrouwen gedelegeerd want tekenen is alleen voor mandatarissen. Zij worden per email uitgenodigd om bij te tekenen. Snel en eenvoudig, zonder heen-en-weer geloop.

 

 


The Concept Group is Isabel Business Partner