Selecteer taal 
nl

Neem a.u.b. contact met me op!

Pebblestone Fashion


Als bedrijf in de fashionbranche wordt u dagelijks geconfronteerd met klanten die steeds hogere eisen stellen ten aanzien van kwaliteit, levertijd en service. De inspiratie en inzet om uw huidige positie te handhaven zijn daarbij cruciaal, maar minstens even belangrijk is een softwarepakket dat uw bedrijfskritische processen ondersteunt. Zo'n pakket is Pebblestone Fashion.

Pebblestone Fasion is een totaaloplossing die alle functies van uw bedrijfsvoering naadloos integreert. Dit geldt voor alle typen bedrijven in de fashionbranche: productie, kop-staart, groothandel en detailhandel.

Alle processen worden op een efficiënte en effectieve wijze volledig ondersteunt:
* financieel beheer
* verkoop
* inkoop
* productie
* logistiek
* CRM
* productontwikkeling

Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de specifieke vereisten voor de branche, zoals artikelen op variantniveau, forecasting, prijsbreuken, assortimenten en seizoenen, styling, orderpicking en uitlevervoorstellen.

Pebblestone Fashion ondersteunt de branchevereisten in één totaaloplossing, waarmee u de automatisering van uw bedrijfsprocessen volledig realiseert. Daarbij is de informatievoorziening binnen Pebblestone Fashion zó krachtig dat zij u in staat stelt de kritieke succesfactoren van uw onderneming te versterken, met andere woorden: met Pebblestone Fashion vergroot u uw concurrentiepositie!

Pebblestone Fashion is modulair opgebouwd, dus geschikt voor groot en klein. Het ondersteunt de groei van uw bedrijf en maakt de informatie snel en gemakkelijk toegankelijk.

 

 

Pebblestone Fashion