Manufacturing

Automatiseer uw productieprocessen
met Dynamics 365

TCOG heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en ondersteunen van productiebedrijven in verschillende branches. Wees uw concurrenten een stap voor met een betere planning, een sterk financieel beheer en een geoptimaliseerde verkoop. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV) automatiseert u uw productieprocessen en heeft u grip en inzicht in aspecten als inkoop, voorraadbeheer, uitlevering en kwaliteitscontroles.

Manufacturing ERP software

De krachtige ERP oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV), stelt u in staat om uw productie te stroomlijnen en een korte leveringstermijn te garanderen. Als platform beschikt Dynamics 365 Business Central reeds over uitgebreide standaard-, financiële-, logistieke- en productiefunctionaliteiten. Daarnaast kent deze ERP oplossing een grote flexibiliteit zodat er eenvoudig koppelingen gemaakt kunnen worden met onder andere weegbruggen en RFID-scanners.

 

Door de krachtige en moderne technologie van Dynamics 365 te combineren met de kennis en expertise die TCOG in huis heeft, waarborgt u het maximale rendement van uw investering.