Fashion Private Label

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Beheer uw processen
binnen één dashboard

Private label bedrijven kennen een andere werkwijze dan reguliere fashionmerken of -groothandels, met name omdat er doorgaans 1-op-1 gewerkt wordt met verkoop- en inkooporders. Met de ERP oplossing itSuitsFashion Private Label, monitort en beheerst u de complete workflow voor alle modelbestanden en contracten binnen één enkel dashboard.

Fashion Private Label ERP

Een bedrijf met private label activiteiten werkt significant anders, omdat alles uitgaat van het modelbestand of contract waarop met klanten gewerkt wordt. Op basis van dit modelbestand of contract worden de verkoop- en inkooporders gemaakt, wordt de productie gedaan en vindt de uitlevering plaats. Het dashboard houdt alle documenten en entiteiten die bij het desbetreffende contract horen overzichtelijk bij elkaar, zo treden er geen onnodige vertragingen op in het proces.

 

itSuitsFashion Private Label verbindt informatie, mensen en processen en biedt daarmee iedere medewerker de hulpmiddelen die nodig zijn om hun functie zo efficiënt mogelijk te vervullen. itSuitsFashion Private Label is daarmee een strategische oplossing voor uw zakelijke doelstellingen.