DE 5 BEST GELEZEN BLOGS IN 2018

TCOG publiceert ieder jaar heel wat mooie blogberichten via verschillende kanalen. Nu 2018 achter de rug is, blikken we graag even terug op de blogberichten die afgelopen jaar het meest werden gelezen.

1. 5 B2B e-commerce trends voor 2018

Arno Ham, CPO bij Sana Commerce, is ervan overtuigd dat de grootste B2B e-commerce trends van 2018 één essentieel thema zullen delen: het verbeteren van de klantbeleving. Hier volgen de 5 trends die naar zijn mening het belangrijkst zullen zijn voor online B2B.

Naar het blogbericht

2. Waarom etailers fysieke winkels openen

Volgens McKinsey & Company zal in 2020 80 procent van alle retailverkopen plaatsvinden in fysieke winkels.

Naar het blogbericht

3. 4 tips bij het selecteren van een POS-systeem

De implementatie van een nieuw POS-systeem kan hoge investeringskosten met zich meebrengen. Voor kleine retailers in het bijzonder, is het belangrijk om de vaste kosten laag te houden om zo snel mogelijk winst te kunnen genereren.

Naar het blogbericht

4. Hoe het verkeerde POS-systeem u geld kost

De klant van vandaag is altijd online aanwezig en verwacht van u als winkel hier dan ook de juiste service. Met de juiste technologie kan u voldoen aan de wensen van uw klanten. Het tegenovergestelde is ook waar, de foute technologie kan al uw inspanningen ondermijnen.

Naar het blogbericht

5. De komende jaren overleven als retailer

Voor retailers met eigen winkels en e-commerce mag een goede loyalty-strategie niet ontbreken. Dat behelst meer dan een klantenkaart. Om bestaansrecht te behouden is een andere benadering van het winkelconcept vereist: van enkel verkoop naar verkoop middels advies en beleving.

Naar het blogbericht

Ook in 2019 mag u opnieuw waardevolle blogberichten van ons verwachten, houd onze blog pagina dus zeker in de gaten!