EINDE LEVENSCYCLUS NAV 2009 VERSIES

Vanaf januari 2020 loopt het beleid voor Microsofts levenscycli, voor versies ouder dan 2013, ten einde. Licenties blijven nog steeds geldig en bestaande licentiehouders kunnen hun licenties nog steeds uitbreiden. Microsoft biedt echter niet langer technische ondersteuning, beveiligingsupdates en hotfixes voor de oplossing. Bestaande klanten kunnen hun licenties indien nodig verlengen.

Microsoft moedigt alle klanten aan om op softwaregebied zoveel mogelijk actueel te zijn zodat ze ondersteund blijven en tevens kunnen blijven profiteren van innovaties in de nieuwste producten. Ook verminderen de beveiligingsrisico’s en de totaalkosten. Zodra NAV 2009 niet langer ondersteund wordt, betekent dit dat klanten geen toegang meer hebben tot:

  • Beveiligingsupdates en niet-beveiligings hotfixes
  • Support
  • Microsoft product development resources
  • Updates naar online content

Beëindiging van het LCT-upgrade pad

Om klanten aan te moedigen om te upgraden naar de nieuwste versie, heeft Microsoft zijn LCT-upgrade pad (License Credit Transition) geëlimineerd.  Enkel het LMT-upgrade pad (License Migration Transition) wordt nog aangeboden. Microsoft levert vanaf heden de LMT (License Model Transition) aan alle NAV-klanten, ongeacht de eerste registratiedatum.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via sales@tcog.be.