SUBSIDIE DIGITALE TRANSFORMATIEPROJECTEN

Dat digitalisering vandaag de dag niet meer weg te denken is uit onze maatschappij is algemeen geweten. Veel bedrijven hebben de digitale transformatie vanwege COVID-19 in een hogere versnelling gezet, terwijl anderen achterop blijven hinken.

Zowel op maatschappelijk als op economisch vlak biedt digitalisering enorme opportuniteiten voor Vlaanderen, en kan het voor een grote productiviteitsverbetering zorgen. Met de oproep digitale transformatieprojecten wil het VLAIO (Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen) kmo’s de kans geven een digitale transformatie te realiseren en zich klaar te stomen voor de toekomst.

Wat is het doel?

Het doel van de oproep is om kmo’s te laten ondersteunen door een externe deskundige om zo een grote stap voorwaarts te zetten op vlak van hun digitale activiteiten. We spreken hierbij over digitaliseringsprojecten die vernieuwend en belangrijk zijn voor de onderneming en bovendien snel implementeerbaar zijn.

Hoe aanvragen?

Vanaf 1 september 2020 kunnen projectaanvragen online worden aangevraagd. Alle informatie over de oproep en de aanvraagprocedure kan u terugvinden op: www.vlaio.be/digitaletransformatie. De deadline voor het indienen van deze subsidieaanvraag is 31 oktober 2020 om 12 uur.

Voor ieder ingediend project kan er 50% steun gegeven worden met een maximum van 50.000 euro. Een project bestaat steeds uit een samenwerking met een externe deskundige. Als Microsoft Gold en LS Retail Diamond partner, is TCOG dé implementatiepartner voor uw project.

Klaar voor de digitale transformatie? Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op via sales@tcog.be.