TCOG BREIDT PORTFOLIO UIT MET NYON

Recent heeft TCOG de oplossingen van Nyon, beter bekend als FashionExchange & OrderWriter, toegevoegd aan haar portfolio. Met deze samenwerking kan TCOG nu een efficiënte koppeling met fashionspecifieke oplossingen en handige inkoopapp bieden aan haar klanten.

FashionExchange is een koppeling die de retailer en leverancier helpt met het uitwisselen van data. Leveranciers en retailers kunnen nu eenvoudig hun systemen koppelen en data uitwisselen, en gaan hiermee de moeilijke setup van een EDI uit de weg. Op basis van EAN barcodes kunnen retailers en leveranciers sales- en voorraadgegevens met elkaar uitwisselen.

Daarnaast biedt TCOG nu ook OrderWriter aan. OrderWriter is een inkoopapp voor retailers die het mogelijk maakt om direct orders in te voeren op bv. een iPad en ze met één druk op de knop te synchroniseren met uw backoffice. Daarnaast kunt u orders direct naar uw leverancier doorsturen. Door handige optellingen heeft u geen rekenmachine meer nodig en worden al uw aankopen in één visueel overzicht gepresenteerd wat bv. filteren op bepaalde producten vereenvoudigd.

Wilt u meer weten over één van deze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via sales@tcog.be.