TCOG IS LS CERTIFIED DIAMOND PARTNER

Begin april vond LS conneXion, de internationale conferentie van LS Retail gewijd aan retailers, restauranthouders en partners plaats in München. Ook dit jaar was TCOG van de partij samen met verschillende klanten.

Francis Adams, CEO & Managing Partner TCOG, aan het woord: “LS conneXion, de vernieuwde conference van LS Retail die begin april 2019 in München heeft plaatsgevonden, was voor TCOG een absoluut hoogtepunt. Niet alleen werden we vergezeld door maar liefst 15 klanten, maar hebben we ook zaken kunnen zien die de toekomst positief verder zullen kleuren: LS Activity, LS Hospitality en LS Central zijn hier enkele voorbeelden van.”

LS Central Certified Diamond Partner

“Daarnaast, doordat TCOG ondertussen één entiteit is voor de buitenwereld (BE en NL samen), hebben we met trots voor de eerste keer de ‘Diamond’ status toegewezen gekregen. TCOG behoort nu tot de top van de wereld in dit segment, ‘Diamond’ is namelijk aan slechts 17 van de 280 partners toegekend. Uitdaging hierin is uiteraard om deze status in de toekomst te kunnen behouden, we maken ons sterk dat er geen weg terug is. De meegereisde klanten waren erg onder de indruk: initieel door wat LS Retail tijdens hun presentaties heeft getoond, zo hebben ze daar kunnen beleven dat LS Retail de betere oplossing heeft. Belangrijker is dat men nog meer overtuigd is dat TCOG dé betere partner is. Een mooie apoteose op een geslaagde missie, concludeert Francis Adams.”