TCOG SLUIT PARTNERSHIP MET XPEDITION

Na enige inspanning van de afgelopen maanden, kunnen we nu officieel ons nieuwe partnership met Xpedition aankondigen, een grote Business Central partner in de UK met focus op Fashion & Apparel.

itSuitsFashion: De krachtigste fashion management oplossing voor uw modebedrijf

Efficiëntie bij bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires staat of valt met een vlotte doorstroming van informatie. Belemmering vindt in de praktijk vaak plaats doordat verschillende afdelingen met systemen werken die niet met elkaar verbonden zijn. Het gevolg is dubbele data en soms meerdere versies van ‘de waarheid’. itSuitsFashion, de fashion totaaloplossing van TCOG, elimineert deze obstakels door informatie, processen en mensen met elkaar te verbinden.

Xpedition is exclusief verdeler van itSuitsFashion voor de UK, op deze manier kunnen zij hun klanten voorzien van een volledige ERP oplossing voor de fashion industrie. Samen met Xpedition en onze mooie fashion management oplossing gaan we voor gelukkige, tevreden klanten.

Het verhaal achter Xpedition

Bij Xpedition werken ze mee aan de groei van uw bedrijf door een sterke implementatie van intelligente, cloudgebaseerde bedrijfsapplicaties neer te zetten. Ze helpen hun klanten te begrijpen hoe technologie hun bedrijf kan verbeteren. Als onderdeel van de Touchstone Group, biedt Xpedition veel meer dan gewone business software. Xpedition staat bekend voor hun deskundig advies om zo toegevoegde waarde te creëren voor uw bedrijf.

Neem voor meer informatie zeker een kijkje op https://www.xpedition.co.uk/fashion-apparel/.