UITREIKING TCOG AWARDS 2019

Naar jaarlijkse gewoonte vond ook dit jaar de TCOG Glorious Customer Day plaats, en dit op 24 september bij onze klant Duvel Moortgat. Dit jaar kozen we ervoor om enkele leerrijke sessies te combineren met een brouwerijbezoek, wat erg in de smaak viel bij de aanwezigen. Een leuke locatie, een mooi groepje klanten en een interessant programma zorgde voor een geslaagde editie. Ook werden de TCOG Awards opnieuw uitgereikt, dit jaar voorzien van enkele nieuwe titels. Ontdek de winnaars hieronder.

Customer of The Year: Horeca Van Zon

Horeca Van Zon is de meest complete groothandel voor de horeca sector. Al sinds 1964 vertrouwen horecabedrijven op het aanbod, de kwaliteit en service van Van Zon. Horeca Van Zon maakt onder andere het verschil door horecabedrijven een 7/7 service te bieden.

Aangezien Van Zon al jaar en dag trouwe klant is van TCOG, werd de award ‘Customer of The Year’ aan hen toegekend. Ook blijft Van Zon niet stilstaan, ze denken erg vooruitstrevend en toekomstgericht. Bij de groeiplannen van Van Zon wordt TCOG uiteraard ook betrokken, een voorbeeld hiervan is de verhuizing van het distributiecentrum. TCOG kijkt samen met Van Zon alvast uit naar een zonnige toekomst.

Best Customer Reference Case: Bioracer

Bioracer startte in 1984 met de ontwikkeling van een biomechanisch fietsmeetsysteem. Het bedrijf breidde al snel uit met sporttextiel en is geëvolueerd tot een specialist in gepersonaliseerde outfits voor onder meer wielrennen, hardlopen, schaatsen en nordic sports.

Afgelopen jaar werkte Bioracer mee aan een video referentie case waarbij de samenwerking met TCOG centraal staat. Deze video is zowel voor TCOG als voor Bioracer een mooie manier om het bedrijf in de kijker te zetten. Benieuwd naar de video? Bekijk hem hier! Zelf interesse om als klant mee te werken aan een video? Neem snel contact met ons op!

Customer Technology Award: ZEB

ZEB is een fashion retailer met meer dan 70 topmerken onder één dak en ondertussen meer dan 70 winkels over heel België.

De ‘Customer Technology Award’ is op het lijf van ZEB geschreven. Op technologisch vlak probeert ZEB net een stapje voor te zijn op de anderen. Zo maken ze in hun magazijn gebruik van een robot die aan de hand van RFiD pickings kan doen gekoppeld aan het ERP-systeem. Hiernaast spelen ze graag in op de ‘shopping experience’ van de klant, zo werd de vernieuwde flagshipstore in Merchtem voorzien van zelfscankassa’s. Wij geloven dat we nog niet alles van ZEB gezien hebben, de Award is dus meer dan verdiend!

Rapid Growth Customer Award: Färm

Färm werd opgericht door 2 onderzoekers en 3 menslievende investeerders die een nieuw ondernemingsmodel voor duurzame voeding wilden oprichten. Met ondertussen 7 bio winkels, is Färm verdeler van gezonde en kwaliteitsvolle producten.

De groei binnen Färm gaat snel. Het vooropgestelde doel om nieuwe winkels te openen, behalen ze dan ook keer op keer. Ieder jaar breidt Färm met enkele winkels uit, zo ook het ERP-systeem dat geïmplementeerd werd door TCOG. De ‘Rapid Growth Customer Award’ kon niemand anders in ontvangst nemen dan Färm!

TCOG Glorious Customer Day: Aftermovie