TCOG Apps

TCOG Apps voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Om u te voorzien van een totaaloplossing, heeft TCOG verschillende Apps ontwikkelt die een meerwaarde kunnen bieden voor de werking van uw bedrijf. Bekijk hier onze TCOG Apps als uitbreiding op Microsoft Dynamics 365 Business Central.

TCOG Cloud Scanning

TCOG Cloud Scanning

TCOG Cloud Scanning, dat is dé moderne scanoplossing op Android die uw magazijn- en winkelprocessen automatiseert. Gebruikt u nog steeds een papieren pickbon in combinatie met een inpaktafel? Dit is achterhaald en kan veel efficiënter. Door het pick-, verpakkings- en controleproces te combineren in één handeling kunt u grote tijd- en kostenbesparingen realiseren! TCOG Cloud Scanning is standaard gekoppeld aan Microsoft Dynamics 365 Business Central.

TCOG MCCL

Maakt u nog steeds gebruik van papieren en documenten om informatie van het magazijn door te spelen aan de boekhouding? Worstelt u bij het beheer van de verkooporders van uw klanten nog steeds met uw interne aankopen via partnerbedrijven? Zijn schone masterdata over verschillende partnerbedrijven een dagelijkse zorg? TCOG Multi Company Centralized Logistics is dé oplossing die uw logistieke en financiële administratie automatiseert en stroomlijnt in Microsoft Dynamics 365 Business Central Online.

TCOG MCCL
TCOG Dreamlists

TCOG Dreamlists

Met TCOG Dreamlists kunt u offline dreamlists aanleggen en beheren voor verschillende gelegenheden. Denk maar aan een geboorte, een huwelijk, een verjaardag etc. De app is volledig geïntegreerd met LS Central for retail, waardoor uw klantendata over alle transacties heen inzichtelijk blijft.