Fashion wholesale - ERP software

itSuitsFashion voor uw
modemerk en groothandel

Om aan de behoeften van uw klanten te voldoen, is het van essentieel belang dat u de inkooporders strak in de hand houdt en dat u een optimale voorraad aanhoudt. De vele variabelen in de inkoopprocessen in de modebranche maken de taken van de inkoopprofessional complex. Met itSuitsFashion heeft u alle tools in handen om elke stap in het inkoopproces te controleren en te volgen, zowel bij de inkoop van kant-en-klare goederen, als bij de inkoop van materialen voor uw eigen productie.

Meer productiviteit

itSuitsFashion werkt naadloos samen met vele Microsoft-producten. Gebruik de programma’s die u al kent om gegevens tot leven te brengen.

TCOG USP appelblauw 02

Waardevolle informatie

Visualiseer processen en krijg realtime inzicht in prestaties.

TCOG USP appelblauw 03

Betere samenwerking

Alle relevante informatie binnen handbereik voor een effectievere samenwerking met collega’s, klanten en leveranciers.

itSuitsFashion realiseert uw bedrijfsdoelstellingen

Iedere medewerker vervult een andere rol met andere taken, verantwoordelijkheden en informatiebehoeften. itSuitsFashion voorziet iedere medewerker van de juiste informatie om een specifieke klus te klaren, waardoor iedere medewerker optimaal ondersteund wordt in zijn of haar rol. Op deze manier wordt het persoonlijk rendement verhoogd. Dat maakt itSuitsFashion een sterk en belangrijk instrument om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.