Retail CRM Oplossing

Creëer een gepersonaliseerde winkelervaring met onze retail CRM oplossing

Wilt u weten hoe u de consument het beste kan bedienen? Beschikt u over een compleet klantbeeld waarmee u hen een unieke winkelervaring kunt bieden? Om uw bedrijf te laten groeien en fans te creëren is het belangrijk om uw klant echt te leren kennen, van de aankoopgeschiedenis tot actuele interesses. Met andere woorden: een 360-graden klantbeeld waarmee u de consument nog beter kunt informeren met slimme campagnes. 

 

 

 Wilt u mee blijven gaan met de trends en ontwikkelingen in de markt? Bent u benieuwd welk CRM-systeem bij u en uw organisatie past? Boek nu een vrijblijvend adviesgesprek, hierin brengen we uw behoeften in kaart en adviseren we welke stappen u het beste kunt nemen

 

Afstemming sales & marketing

Sales en marketing kunnen samenwerken zodat u een beter begrip krijgt van de behoeften van klanten en daarop kunt inspelen.

Verhoging verkoopproductiviteit

Met de juiste CRM-software kan uw salesteam de juiste leads vinden en inzichten bieden wanneer ze met klanten in contact gaan.

Betere klantrelaties

Door klantenservice en sales samen te brengen, kunt u de voorkeuren van klanten bepalen en voorspellen.

Microsoft CRM

Ons Customer Relationship Management (CRM) systeem helpt u om inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van de klant. Het stelt u in staat deze behoeften te vertalen naar het juiste aanbod, op het juiste het moment. Zo kunt u de consument verleiden met gepersonaliseerde content. Een betere klantbeleving vergroot de betrokkenheid bij uw merk. Dit maakt van uw klanten echte merkambassadeurs die meer en vaker bij u kopen én anderen enthousiasmeren.