Retail Fashion & Apparel

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Sta sterk in de retailmarkt
van vandaag

In combinatie met een concurrerend landschap, lange productietijden, complexe maat-, kleur- en stijlvoorspellingen, omnichannelverwachtingen van de consument, beschikbaarheid van voorraden in de winkel en uitdagingen op het gebied van klantenservice, spreekt het voor zich dat moderetailers flexibel moeten zijn en zich moeten kunnen aanpassen om te kunnen uitblinken.

Retail Fashion ERP

TCOG voorziet u van een alles-in-één retail softwareoplossing voor uw modebedrijf. Het bieden van omnichannel inzichten, het verbeteren van de flexibiliteit van POS-terminals, het verminderen van winkeladministratie en het verzekeren van realtime data zijn slechts een paar van de mogelijkheden die LS Central biedt om de omzet te verhogen en de operationele kosten voor uw fashion retail business te verlagen.

 

LS Central for retail is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) en is een alles-in-één totaaloplossing die de gehele bedrijfsvoering integreert, van POS-bediening tot boekhouding en voorraadbeheer.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.