Webinar: Geïntegreerde e-commerce

Datum en tijd

14 november 2019 - 14:00 uur

Locatie

Online

Omnichannel-ontbijtsessie

Webinar:

3 manieren om uw business te versnellen met geïntegreerde e-commerce

Datum & Tijdstip:

14/11/2019 om 14:00 uur

Beschrijving van het webinar:

B2B-verkoop is en blijft een grote uitdaging. Zeker anno 2019, waar we de markt in een snel tempo zien veranderen. Disruptors met innovatieve concepten komen als paddenstoelen uit de grond en de klant wordt steeds veeleisender. Wellicht zijn externe bedreigingen niet het enige waar u tegenaan loopt bij de B2B-verkoop. Binnen uw organisatie kunnen er ook een hoop uitdagingen zijn, zoals de hoge werkdruk op de order intake afdeling.

Hoe gaat u deze uitdagingen aan? Niet door e-commerce, maar door geïntegreerde e-commerce. Dat is de langetermijnoplossing, wat uw bedrijf gegarandeerd efficiëntie, gestegen winst en klantloyaliteit oplevert. Wij leggen in deze webinar uitgebreid uit hoe u geïntegreerde e-commerce in kunt zetten om uw bedrijfsgroei te versnellen. Armand van den Bos, Sales Manager Sana België en Frankrijk zal ingaan op de volgende onderwerpen:

  • De 3 belangrijkste voordelen van geïntegreerde e-commerce
  • De onverwachte extra’s die geïntegreerde e-commerce biedt
  • Pratkijkvoorbeelden van klanten die geïntegreerde e-commerce succesvol hebben toegepast

Kortom: in deze webinar zullen wij het geheim onthullen en laten zien hoe B2B-bedrijven succesvoller worden door hun volledig potentieel te benutten.

SCHRIJF NU IN