Webinar: Geïntegreerde e-commerce

Datum en tijd

14 december 2017 - 16:00 uur

Locatie

Online

Omnichannel-ontbijtsessie

Webinar:

Het belang van geïntegeerde e-commerce voor uw fashion bedrijf

Datum & Tijdstip:

14/12/2017 om 16:00 uur

Beschrijving van het webinar:

De B2B & B2C e-commerce industrie zal volgens voorspellingen in 2020 een volume bereiken van ongeveer $14 biljoen. Groothandelaren, distributeurs en fabrikanten in de fashion kunnen daarvan mee profiteren door het toevoegen van een extra online verkoopkanaal.

Het belang van e-commerce in de fashion & accessoire industrie wordt dus steeds groter om zowel de business verder uit te breiden, alsook het verkoopproces te optimaliseren en klantenservice te verbeteren. Tijdens dit webinar zullen wij onder meer ingaan op deze pijlers van e-commerce en komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Trends & ontwikkelingen binnen de fashion industrie op het gebied van e-commerce
  • De kracht van een geïntegreerde e-commerce oplossing
  • Sana commerce & EDI: hoe verhouden die zich tot elkaar?
  • Praktijkcase uitgelicht

Armand van de bos, B2B & B2C e-commerce specialist bij Sana zal hier uitgebreid op ingaan. Hij zal daarnaast ook nog een korte demo geven van het product en er is ruimte om vragen te beantwoorden.

De e-commerce oplossing van Sana biedt 100% naadloze integratie met uw Microsoft Dynamics NAV, & 365 oplossing en stelt u in staat om in uw webshop gebruik te maken van klantspecifieke prijzen, productspecificaties, voorraadniveaus en nog veel meer.

Wilt u meer uit uw fashion oplossing halen en meer weten over de kracht van geïntegreerde e-commerce binnen de fashion industrie? Schrijf u dan nu in voor dit webinar.

SCHRIJF NU IN