Webinar: Retourproces omzet genereren

Datum en tijd

25 maart 2021 - 10:00 uur

Locatie

Online

Omnichannel-ontbijtsessie

Webinar:

Verschillende manieren om omzet te generen in het retourproces

Datum & Tijdstip:

25/03/2021 om 10:00 uur

Beschrijving van het webinar:

Dat het retourproces voor webwinkels vaak een grote kostenpost is, is duidelijk. Maar dat er ook omzet gegenereerd kan worden in het retourproces is voor veel partijen een nieuw stukje informatie. In deze webinar gaan we in op de verschillende manieren om precies dat te doen.

We kijken naar het online omruilen, het aanbieden van store credit en doen van waardevolle aanbevelingen in en na het retourproces om klantloyaliteit te bereiken. Na het bekijken van de interactieve sessie, zult u geïnspireerd zijn om met een frisse blik naar de mogelijkheden in uw retourproces te kijken.

Returnista helpt bedrijven om dit onderbelichte stuk van de klantervaring te benutten door haar expertise in het creëren van waarde en het reduceren van retouren voor meer dan 500 webwinkels in 26 landen. De ERP oplossingen van TCOG kunnen in de set-up van een beter retourproces fungeren als single source of truth. De samenwerking tussen TCOG en Returnista is dan ook een logisch gevolg van de toenemende vraag om datastromen te centraliseren en het retourproces onder controle te krijgen.

Meer weten? Schrijf u dan nu in voor het gratis webinar op 25 maart van 10.00 -11.00 uur waarin we u alles vertellen over de verschillende manieren om omzet te genereren in uw retourproces.