Onze Vacatures

Projectmanager

Man en vrouw icoon

BEKIJK DE VACATURE

Business Consultant

Man en vrouw icoon

BEKIJK DE VACATURE

Technical Consultant

Man en vrouw icoon

BEKIJK DE VACATURE


 

Een dag meelopen met

Managing Partner Rembrandt

We nemen u de komende tijd graag mee op pad met enkele van onze collega’s om te ontdekken hoe een gemiddelde dag van hen eruit ziet. Als eerste willen we u graag een dag meenemen met Rembrandt Kuijpers, Managing Partner TCOG Nederland.

Consultants Filip & Sofie

Omdat geen enkele dag hetzelfde is als u bij TCOG aan de slag gaat, nemen we u graag mee op pad met onze collega’s Filip en Sofie om te ontdekken hoe een werkdag van een consultant bij TCOG eruit kan zien. Beiden werken ze aan het project van De Kinderplaneet.

CXO & Managing Partner Jimmy

In deze video nemen we u graag een dagje mee op pad met Jimmy Depaepe, CXO & Managing Partner bij TCOG België. Jimmy brengt tijdens zijn werkdag een bezoekje aan onze klanten Terre Bleue en Hairco, twee mooie referenten.

Retail Consultant Renske

Benieuwd naar hoe een werkdag van een Retail Consultant bij TCOG eruitziet? In deze video volgen we Consultant Renske Hoogendoorn. Ook in tijden van corona helpt zij onze klant, My Jewellery, uit de nood.

Projectmanager Jasper van der Velde

Benieuwd naar de invulling van een werkdag bij TCOG als Projectmanager? In deze video volgen we Jasper van der Velde, Projectmanager bij TCOG NL en vaste contactpersoon bij hotel Okura Amsterdam.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!