Fashion

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Fashion ERP software

In de fashionbranche draait alles om het vinden van de juiste balans tussen omzet en marge, vooral in tijden van crisis. Belangrijk is het realiseren van een zo kort mogelijke time-to-market: de collectie moet zo snel en kostenefficiënt mogelijk beschikbaar worden gesteld voor de klant. TCOG begeleidt u van begin tot eind in uw fashion ERP software traject.

Fashion

Als fashion bedrijf – of u nu retailer, brandowner, agent of private labeler bent – opereert u in een dynamische omgeving. Grote veranderingen volgen elkaar in snel tempo op waardoor het uiterste van u gevraagd wordt. TCOG biedt u uitkomst.

01. Retail

Geen branche is zo dynamisch en wordt vandaag de dag met zoveel uitdagingen geconfronteerd als de retailbranche. Met de juiste hulpmiddelen haalt u voordeel uit uw uitdagingen.

Lees meer

02. Wholesale

Uw fashion groothandel heeft te maken met verschillende kleuren, maten, stoffen en pasvormen. Al deze variaties moeten overzichtelijk en beheersbaar blijven in al uw processen.

Lees meer

03. Private label

Private label bedrijven kennen een andere werkwijze dan reguliere fashionmerken of -groothandels, met name omdat er doorgaans 1-op-1 gewerkt wordt met verkoop- en inkooporders.

Lees meer

Download het gratis eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.