CRM Fashion Software

Vergroot uw verkoopkansen met Microsoft CRM fashion software

Wilt u graag meer klanten en een hogere conversie behalen? Vraagt u zich af hoe u aan meer afspraken komt om orders te kunnen noteren? Om als modebedrijf met de juiste mensen in gesprek te komen, is een goed CRM systeem van essentieel belang. Met de CRM fashion software van Microsoft geeft u de accountmanagers binnen uw organisatie de juiste tools om succesvoller te zijn en kunt u het kwalificatieproces borgen.

 

Wilt u mee blijven gaan met de trends en ontwikkelingen in de markt? Bent u benieuwd welk CRM systeem bij u en uw organisatie past? Boek nu een vrijblijvend adviesgesprek, hierin brengen we uw behoeften in kaart en adviseren we welke stappen u het beste kunt nemen.

Afstemming sales & marketing

Sales en marketing kunnen samenwerken zodat u een beter begrip krijgt van de behoeften van klanten en daarop kunt inspelen.

Verhoging verkoopproductiviteit

Met de juiste CRM fashion software kan uw salesteam de juiste leads vinden en inzichten bieden wanneer ze met klanten in contact komen.

Betere klantrelaties

Door klantenservice en sales samen te brengen, kunt u de voorkeuren van klanten bepalen en voorspellen.

Microsoft CRM fashion software

Het doel van Customer Relationship Management (CRM) is simpel: het helpt u om uw volledige doelgroep beter te leren kennen én uw salesproces te stroomlijnen. Microsoft CRM fashion software geeft u een exact overzicht van al uw leads en klanten, zo weten uw verkopers precies wie zij op welk moment moeten benaderen en met welke informatie. Op die manier krijgt u meer grip op uw verkoopprocessen én een helder en gestructureerd overzicht van de resultaten.

Microsoft CRM fashion software biedt tal van voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom het voor u als bedrijf in de fashion branche interessant is om voor Microsoft CRM fashion te kiezen:

 

  • Klantsegmentatie: CRM helpt u om uw klanten op basis van verschillende criteria te segmenteren, zoals demografie, aankoopgeschiedenis en voorkeuren. Dit maakt het mogelijk om gerichte marketingcampagnes te lanceren.
  • Verbeterde klantervaring: Met Microsoft CRM kunt u uw klantrelaties beheren door gebruik te maken van relevante klantgegevens en inzichten. Hierdoor kunt u een betere klantervaring bieden.
  • Geïntegreerd verkoop- en marketingproces: Microsoft CRM integreert het verkoop- en marketingproces zodat u een gecoördineerde aanpak kunt hanteren voor het opbouwen en onderhouden van relaties met uw klanten.
  • Verbeterde samenwerking: Microsoft CRM maakt samenwerking en communicatie tussen afdelingen eenvoudiger waardoor u efficiënter kunt werken en betere resultaten kunt behalen.
  • Inzicht in verkoopprestaties: CRM biedt u inzicht in uw verkoopprestaties, waaronder verkoopkansen, conversieratio’s en winstgevendheid. Hierdoor kunt u beter bepalen welke strategieën het meest effectief zijn en waar u verbeteringen kunt aanbrengen.
  • Mobiele toegang: Microsoft CRM biedt mobiele toegang tot klantgegevens zodat u altijd en overal bij de juiste informatie kunt.
  • Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Microsoft CRM is flexibel en aanpasbaar zodat u het kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en werkprocessen.

Uw partner in Microsoft CRM fashion software

We kunnen dus concluderen dat Microsoft CRM fashion software u helpt bij het beheren van uw klantrelaties, de samenwerking en communicatie verbetert en het inzicht geeft in uw verkoopprestaties. TCOG is uw aanspreekpunt om met Microsoft CRM aan de slag te gaan.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem!

Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via ons eBook, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.