Microsoft Dynamics 365

Ontwikkel uw bedrijf met
Microsoft Dynamics 365

Ga verder dan traditionele ERP- en CRM-applicaties met Microsoft Dynamics 365. De intelligente bedrijfsapplicaties helpen u bij het leiden van uw hele bedrijf en zorgen voor betere resultaten.

Business Central (NAV) ERP

Krijg een totaalbeeld van uw bedrijf met Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV), een bedrijfsmanagement oplossing die kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd controle biedt over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt.

 

Microsoft ontwikkelt Dynamics 365 Business Central in de breedte, wat een complete set aan functionaliteiten in één geïntegreerd ERP systeem oplevert.

Customer Engagement (CRM)

Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CE) is een toonaangevende, cloudgebaseerde bedrijfsoplossing voor customer relationship management (CRM). Deze oplossing kan u helpen de verkoopproductiviteit te verhogen en de waarde van uw marketinginspanningen te verbeteren via sociale inzichten, business intelligence en campagnebeheer.

 

Microsoft Dynamics 365 CE stroomlijnt de manier waarop uw medewerkers communiceren met klanten en verbetert hun vermogen om samen te werken.

Customer Engagement
Boekhouding

Boekhouding

Nood aan een snel en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma? Met de boekhoudsoftware op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) behoren boekhoudkundige papierbergen tot het verleden.

 

Business Central voorziet u van een compleet financieel beheer en groeit mee met uw organisatie.

Warehouse Management (WMS)

Stroomlijn uw magazijnprocessen met de warehouse management module in Dynamics 365. Het Warehouse Management System (WMS), een systeem voor magazijnbeheer, is ontworpen om elk proces in het magazijn te ondersteunen.

 

Het magazijn speelt vandaag de dag een centrale rol in het bedrijf vanwege de toename in concurrentie en e-commerce. De WMS-oplossing is speciaal ontwikkeld voor voorraadbeheer en is een aanvulling op uw ERP systeem.

Warehouse Management