Retail

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Retail ERP software

De retailmarkt is een zeer dynamische markt die sterk onderhevig is aan nieuwe hypes en tendensen. Het is dan ook van cruciaal belang dat u als onderneming competitief sterk staat en u ongebreideld kan inspelen op de laatste nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Retail

Als retailer bent u continu op zoek naar optimalisatie van uw assortiment, de bezetting en de beste marge. Daarbij heeft u te maken met de digitale transformatie, de veranderde winkelstraat en het gedrag van de hedendaagse consument. TCOG helpt u in uw zoektocht naar de juiste retailoplossingen voor uw bedrijf.

01. Fashion & Apparel

Met een groeiende wereldwijde markt zijn er enorme kansen voor fashion retailers, tevens zijn er ook grote uitdagingen. Als gevolg van nieuwe technologieën kijkt de consument nu nog kritischer naar merken, waardoor u als retailer meer dan ooit u best moet doen.

Lees meer

02. Lifestyle (Furniture)

Retailers in onder andere de meubelsector beseffen dat ze een omnichannel shopervaring moeten bieden om zo naamsbekendheid te creëren, de nieuwe generaties consumenten te bereiken en concurrerend te blijven.

Lees meer

03. Food (Cash & Carry - B2B - Grocery)

De hedendaagse consument heeft hoge verwachtingen: aankopen doen in een gastvrije omgeving met een groot productaanbod, een goede prijs-kwaliteitsverhouding, klantvriendelijke service én een efficiënt en veilig betaalproces.

Lees meer

04. DIY

Als retailer wilt u eenvoudig een grote verscheidenheid aan producten en diensten beheren. TCOG zoekt samen met u naar de meest geschikte bedrijfsoplossing voor uw doe-het-zelf zaak.

Lees meer

Download de gratis whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.