Retail Software

Kies de juiste ERP retail software

De retailmarkt is een zeer dynamische markt die sterk onderhevig is aan nieuwe hypes en tendensen. Het is dan ook van cruciaal belang dat u als onderneming competitief sterk staat en u ongebreideld kan inspelen op de laatste nieuwe ontwikkelingen in de markt. TCOG begeleidt u van A tot Z in uw retail software traject.

 

Bij TCOG starten we met de implementatie van alles-in-één bedrijfsmanagement oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV) als sterke basis voor uw retail software project. Vandaag de dag stelt Business Central geen harde limiet op het aantal gebruikers, sessies, transacties of de grootte van de database. Hierdoor is het ideaal voor bedrijven van verschillende grootte, waaronder die met veel gebruikers, grote databases en een groot aantal invoer- en verkooporders.

Retail

Als retailer bent u continu op zoek naar optimalisatie van uw assortiment, de bezetting en de beste marge. Daarbij heeft u te maken met de digitale transformatie, de veranderde winkelstraat en het gedrag van de hedendaagse consument. TCOG helpt u in uw zoektocht naar de juiste ERP retail software voor uw bedrijf.

01. Fashion & Apparel

Met een groeiende wereldwijde markt zijn er enorme kansen voor fashion retailers, tevens zijn er ook grote uitdagingen. Als gevolg van nieuwe technologieën kijkt de consument nu nog kritischer naar merken, waardoor u als retailer meer dan ooit sterk moet staan. TCOG biedt u uitkomst dankzij betrouwbare software for retail.

Lees meer

02. Lifestyle (Furniture)

Retailers in onder andere de meubelsector beseffen dat ze een omnichannel shopervaring moeten bieden om zo naamsbekendheid te creëren, de nieuwe generaties consumenten te bereiken en concurrerend te blijven. De juiste retail software kan u daarbij helpen.

Lees meer

03. Food (Cash & Carry - B2B - Grocery)

De hedendaagse consument heeft hoge verwachtingen: aankopen doen in een gastvrije omgeving met een groot productaanbod, een goede prijs-kwaliteitsverhouding, klantvriendelijke service én een efficiënt en veilig betaalproces. Een goede ERP retail software is hierbij van belang.

Lees meer

04. DIY

Als retailer wilt u eenvoudig een grote verscheidenheid aan producten en diensten beheren. TCOG kan u de meest geschikte ERP retail software voor uw doe-het-zelf zaak aanbieden.

Lees meer

Download de gratis whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.