Shops

Webshop inzetten als
extra verkoopkanaal

Het valt niet meer te ontkennen, tegenwoordig gaan steeds meer mensen online op zoek naar producten. Het grote voordeel voor consumenten is dat ze op ieder moment van de dag hun favoriete artikelen kunnen bekijken, van waar dan ook. Blijf niet achter en denk nu na over een webshop als extra verkoopkanaal.

Sana Commerce desktop

Sana Commerce

Veel bedrijven hebben moeite om hun merkaanwezigheid te versterken en uit te breiden, bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten te werven. Een betrouwbaar online kanaal kan u hierbij helpen en is dé sleutel tot het behalen van omnichannel succes. Sana Commerce is een e-commerceplatform dat ontworpen is om fabrikanten, distributeurs en groothandelaars te ondersteunen en zo succesvol te worden.

Dynamicweb

Klaar voor een investering in e-commerce om concurrentievoordeel te behalen en in te spelen op de steeds veranderende markt? Dynamicweb levert krachtige B2B en B2C e-commerce oplossingen om dit waar te maken. Verhoog conversies, vereenvoudig complexe bedrijfsprocessen, verhoog uw bedrijfsresultaten en onderhoud uw klanten via alle kanalen door middel van gepersonaliseerde ervaringen.

Dynamicweb

Download gratis de whitepaper: 8 tips voor het bieden van een superieure e-commerce ervaring

Consumentengedrag ontwikkelt zich extreem snel, en veel retailers kunnen het niet bijbenen. Onlinewinkelen wint al  jaren aan populariteit, maar door de exponentiële groei tijdens de coronapandemie zijn veel retailers in moeilijkheden geraakt.
 
Ontdek in deze whitepaper hoe u een superieure e-commerce ervaring kunt bieden met deze 8 tips.