itSuitsFashion

itSuitsFashion optimaliseert
uw fashion bedrijfsprocessen

De juiste ERP-software is essentieel voor een optimaal beheer van uw organisatie en een efficiënte samenwerking met leveranciers, partners en klanten. itSuitsFashion, ontwikkelt door TCOG, is een totaaloplossing die alle functies van uw bedrijfsvoering naadloos integreert en zorgt voor een optimaal beheer van uw bedrijfsprocessen.

Fashion Wholesale

Fashion wholesale

Efficiëntie in bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires is afhankelijk van een vlotte informatiestroom. In de praktijk zien we dat het vaak anders is. Veel voorkomende obstakels zijn onder andere het feit dat er veel afdelingen zijn die systemen gebruiken die niet met elkaar verbonden zijn, wat leidt tot duplicatie van gegevens en soms meerdere versies van de “waarheid”. itSuitsFashion elimineert deze obstakels door informatie, processen en mensen met elkaar te verbinden.

Fashion private label

De werkwijze van een private label bedrijf is beduidend anders omdat alles gebaseerd is op stijl of het contract met de klanten. Op basis van de stijl of het contract worden de verkoop- en inkooporders gemaakt, wordt er geproduceerd en vindt de levering aan de klant plaats. Het dashboard houdt alle documenten en entiteiten die aan het contract gekoppeld zijn bij elkaar en zorgt ervoor dat er geen onnodige vertragingen in het proces optreden.

Fashion Private label