ERP Software Mode

Waarom ERP software het kloppende hart van elk modebedrijf zou moeten zijn

Bent u actief in de modebranche? Bruist u van de plannen om te groeien en innoveren? Dan is de kans groot dat u behoefte heeft aan moderne bedrijfssoftware om uw ambities waar te maken. Een gespecialiseerd ERP systeem dat rekening houdt met voorverkoop, collecties, seizoenen, maten en kleuren. Kortomde juiste fashion software waarmee u alle processen binnen uw onderneming volledig kunt beheersen.  

 

Als modebedrijf is het cruciaal om over een ERP systeem te beschikken dat altijd up-to-date is. Bedrijfssoftware die u eenvoudig koppelt aan andere systemen, of dat nu gaat om een webshop of online marketplaces, zo gaat u mee met de trends en ontwikkelingen in deze veranderlijke markt. TCOG geeft uw data betekenis zodat u hier slimme inzichten uit haalt. Inzichten die cruciaal zijn bij het nemen van de juiste beslissingen om uw bedrijf vooruit te helpen. 

Microsoft Dynamics 365

Ga verder dan traditionele ERP- en CRM-applicaties met Microsoft Dynamics 365. De intelligente bedrijfsapplicaties helpen u bij het leiden van uw hele bedrijf en zorgen voor betere resultaten.

De Dynamics 365-applicaties werken naadloos samen, inclusief verkoop, marketing, service, bedrijfsactiviteiten en e-commerce. Krijg een totaalbeeld van uw organisatie en ontdek realtime inzichten die betere resultaten opleveren.

itSuitsFashion

Het fashion ERP systeem itSuitsFashion, ontwikkeld door TCOG, is een totaaloplossing die alle functies van uw bedrijfsvoering naadloos integreert. Deze fashion ERP oplossing biedt onder andere ondersteuning voor financieel beheer, inkoop & verkoop, productie, etc.  

Steeds wordt er rekening gehouden met de specifieke vereisten voor uw branche zoals artikelen op variantniveau, forecasting, prijsbreuken, assortimenten en seizoenen, styling, orderpicking en uitlevervoorstellen. 

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem!

Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via ons eBook, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.