Op de hoogte van de laatste trends in Fashion Retail?

Download ons eBook en ontdek:

 

  • waarom succesvolle fashion retailers investeren in complete, flexibele systemen;
  • hoe uw POS systeem verkoopmedewerkers kan helpen uitstekende klantenservice te leveren;
  • hoe een realtime, 360-graden weergave van uw inventaris kan helpen de verkoop sneller af te ronden;
  • tips voor meer gepersonaliseerde winkelervaringen.

Op de hoogte van de laatste trends in Fashion Retail?

Samen op zoek naar de juiste fashion oplossing voor uw bedrijf

Retail Oplossingen

De complexiteit van uw bedrijfsprocessen evolueert voortdurend. Zo ook uw IT landschap. Naar de cloud, of juist niet? 100% standaard software of juist alle flexibiliteit? Kopen of abonnementsvorm? Tal van vragen die spelen bij de zoektocht naar een nieuwe fashion management oplossing.

 

TCOG is specialist in hart en nieren op het gebied van fashion oplossingen en realiseert zich als geen ander dat het ultieme samenspel tussen feiten en gevoel doorslaggevend is voor succes. Daarom genereert TCOG échte antwoorden op doelgerichte fashion vraagstukken, zodat bedrijven als dat van u werkelijk het beste uit hun business kunnen halen.

 

Wilt u samen met een specialist van gedachten wisselen om te kijken welke fashion erp oplossing het beste bij u en uw organisatie passen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of bel ons via +32 (0)3 420 07 10

300+ implementaties

20+ jaar ervaring

70 TCOG-specialisten

Wat onze klanten zeggen

ZEB logo


ZEB

De implementatie van Microsoft Dynamics bood hen veel functionaliteiten, gaande van voorraad inventaris tot de oprichting van instore promoties.

Fast Fashion Partners logo


Fast Fashion Partners

In samenwerking met TCOG werden de magazijnprocessen gestroomlijnd waardoor de foutmarge van leveringen en orders is geminimaliseerd.


Dante6

Modelabel Dante6 heeft gekozen voor de partner waarmee ze hun infrastructuur de komende jaren verder kunnen professionaliseren.

Voor ieder bedrijf de juiste softwareoplossing

TCOG biedt tal van gespecialiseerde en bewezen bedrijfsoplossingen die een duidelijke meerwaarde kunnen bieden voor uw bedrijf.

De implementatie van ERP software Microsoft Dynamics 365 Business Central ziet TCOG als sterke basis voor uw bedrijf.

De hosting van uw softwareoplossing en retail hardware zijn belangrijke factoren voor productiviteit binnen uw bedrijf. 

Ga mee met de digitale transformatie en zorg voor een sterk e-commerce platform om uw bedrijf klaar te stomen voor morgen.

Met een Business Intelligence (BI) oplossing heeft u het geheel van rapporten, analyses en communicatietools binnen handbereik.

Het bieden van een hoogwaardige klantervaring is een belangrijk onderdeel van uw klantenbinding.

Download het gratis eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem!

Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via ons eBook, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.