Dynamicweb

Krijg controle over uw productinformatie

Gebruik Dynamicweb PIM als “single-source” voor het overerven van data tussen varianten, productgroepen en talen. Importeer/exporteer uw productdata in verschillende formaten en groepeer producten in structuren die uw bedrijf ondersteunen. Verbeterde content voor verschillende doelgroepen en talen is het belangrijkste ingrediënt voor het garanderen van conversies. Dynamicweb PIM maakt de uitbreiding van de content van ERP-productdata mogelijk om geweldige klantervaringen te ondersteunen. Configureer uw eigen dashboards met aanpasbare widgets om belangrijke gegevens bij te houden en uw eigen persoonlijke workflows in te stellen.

Minder complexiteit

Dynamicweb PIM staat voor een snelle implementatie. Bovendien kent het een eenvoudig beheer van productrelaties.

TCOG USP appelblauw 02

PIM backend mogelijkheden

Verrijk, groepeer en organiseer uw producten en varianten. Monitor veranderingen met notificaties en workflows.

TCOG USP appelblauw 03

PIM frontend mogelijkheden

Download productdata en assets in relevante formaten. Lever feeds aan kanalen, marktplaatsen en catalogi.

PIM is essentieel voor uw
e-commerce succes

De verwachtingen van klanten evolueren naarmate consumenten meer tijd besteden aan het online onderzoeken van productaankopen. Als gevolg is hoogwaardige product content van groot belang voor retailers, fabrikanten en distributeurs.

 

Retailers prioriteren de verbetering van online product content boven andere merchandisinginitiatieven zoals productaanbevelingen, segmentering, personalisatie en A/B testen. Waarom? Omdat gedetailleerde product content een waardevolle onderscheidende factor is als het gaat om klantervaring en loyaliteit.