Jet Reports

Succesvol en productief met Jet Reports

Jet Reports biedt volledige toegang tot en controle over gegevens vanuit Microsoft Dynamics NAV en Business Central, zodat u snel beslissingen kunt nemen zonder technische middelen of gegevensexpertise. Dankzij flexibele rapportage, snelle analyses en gecontroleerde budgetteringsoplossingen die gebruikmaken van Excel en Power BI, kunt u met Jet Reports direct succesvol en productief worden in een vertrouwde, gebruiksvriendelijke en veilige omgeving.

Stop tijdrovend handwerk

Uw medewerkers besteden te veel waardevolle tijd aan het knippen en plakken om de juiste rapportage samen te stellen.

TCOG USP appelblauw 02

Voorkom fouten

Niet accurate rapporten kunnen het succes van uw bedrijf behoorlijk verstoren. Motiveer uw medewerkers om fouten te voorkomen.

TCOG USP appelblauw 03

Investeer in uw medewerkers

Door een complexe rapportageomgeving krijgen uw medewerkers niet de juiste informatie, wat resulteert in verlies van productiviteit.

Jet Reports gebruiken

Met Jet Reports wordt het maken van accurate, financiële rapporten kinderspel. U hoeft niet langer te wachten op drukbezette consultants om de rapporten te krijgen die u nodig heeft. Met Jet Reports haalt u zelf gemakkelijk de gewenste gegevens uit uw Microsoft Dynamics database om rapporten te bouwen. Snel, kostenbesparend en effectief. Jet Reports is gebouwd voor Microsoft Dynamics NAV en Business Central en is in enkele minuten geïnstalleerd.

De hulp van Jet Reports

Jet Reports is ontworpen om de complexiteit van gegevensanalyse te verminderen en deze toegankelijk te maken voor iedereen binnen een organisatie. Het systeem integreert naadloos met Microsoft Dynamics NAV en Business Central, waardoor gebruikers direct toegang hebben tot hun bedrijfsgegevens. Dit betekent dat rapporten en analyses kunnen worden uitgevoerd vanuit vertrouwde omgevingen zoals Microsoft Excel, zonder dat er aanvullende software of ingewikkelde technische middelen nodig zijn.

 

Toegankelijk voor iedereen

Het fijne aan Jet Reports is dat het ontworpen is voor gebruikers zonder technische expertise. Het systeem is gebruiksvriendelijk en vereist geen diepgaande kennis van gegevensbeheer of programmering. Dit betekent dat werknemers in verschillende afdelingen, zoals financiën, verkoop en marketing, zelfstandig kunnen werken met Jet Reports en waardevolle inzichten kunnen verkrijgen zonder afhankelijk te zijn van IT-afdelingen.