LS Central for hotels

Dé totaaloplossing voor
hotels en resorts

Gebruikt u verschillende softwaresystemen om uw bedrijfsmix van accommodatie, retail, boekingsdiensten en restaurants te runnen? Dan hoeft u niet verbaasd te zijn als uw gegevens inconsistent zijn, uw kosten hoog oplopen en u geen idee heeft wie uw gasten zijn.

 

Uw gasten zijn het hart van uw bedrijf. Eindelijk is er een softwareplatform dat dit begrijpt. Met LS Retail kunt u uw volledige bedrijf beheren met slechts één platform. U krijgt alle functionaliteiten die u nodig heeft, zonder dat u ooit van systeem hoeft te wisselen. En omdat al uw informatie in één database staat, krijgt u volledig inzicht in uw hele onderneming en uw gasten.

Snel aan de slag

Dankzij de intuïtieve interface en het gebruik van gebruikersrollen kunnen uw medewerkers met slechts één uur systeemtraining aan de slag.

TCOG USP appelblauw 02

Werk van eender waar

Houd alles nauwkeurig bij, van het aantal gasten tot de uren van het restaurant, en bied uw gasten diensten aan vanaf elk mobiel apparaat.

TCOG USP appelblauw 03

Verlaag IT-kosten

Het gebruik van één platform betekent dat u het aantal leveranciers, oplossingen en integraties kunt beperken.

Een gepersonaliseerde weergave voor elke rol

Versnel de service en vereenvoudig de toegang tot belangrijke informatie. Het rolgebaseerde ontwerp van het systeem stelt u in staat om in te stellen welke informatie en functionaliteiten uw medewerkers kunnen zien op basis van hun gebruikersrol en toestemmingsniveau.

 

Met LS Central for hotels kunt u uw medewerkers in één keer opleiden, en ze vervolgens van de receptie naar het restaurant, de spa of de booking service verplaatsen, naargelang de behoefte.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.