Business Central (NAV) ERP

Al uw bedrijfsprocessen in één geïntegreerd ERP systeem

Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) is een bedrijfsmanagement oplossing die kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd controle biedt over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt.

 

Microsoft ontwikkelt Dynamics 365 Business Central in de breedte, wat een complete set aan functionaliteiten in één geïntegreerd ERP systeem oplevert.

Neem uw bedrijf mee op pad

Werk overal met volledige mogelijkheden op desktopcomputers, tablets, mobiele apparaten of in de cloud.

TCOG USP appelblauw 02

Kies voor de cloud of on-premises

Verwijder organisatorische silo’s met één enkele uitgebreide oplossing die overal werkt waar nodig.

TCOG USP appelblauw 03

Pas de software aan uw behoefte aan

Profiteer van ondersteuning voor 25 talen, lokalisatie en wijzigingen in de gebruikersinterface zonder met programmacode te werken.

Microsoft Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en perfecte integratie. Omdat de interface vergelijkbaar is met die van Office 365, kan iedereen die eerder met een product van Microsoft heeft gewerkt er snel mee aan de slag. 

 

Al uw bedrijfsprocessen komen samen in één interface, waardoor u niet langer voor verschillende werkzaamheden hoeft uit te wijken naar verschillende systemen. U krijgt één vertrouwde gebruikerservaring om uw bedrijfsactiviteiten te automatiseren, de verkoop te verhogen, samenwerking te verbeteren en klanten te verrassen.