Dynamics 365 groeit drie keer sneller dan de markt

 

Dynamics 365

Dat we in vreemde tijden leven is zeker. Ondanks alles doet Microsoft het in deze hectische tijd erg goed met haar vlaggenschip Dynamics 365. Deze suite van moderne en innovatieve ERP en CRM oplossingen groeit maar liefst drie keer sneller dan de markt.

 

Deze groei weerspiegelt het vertrouwen dat klanten hebben in de kwaliteit van de oplossing en de implementatiediensten, de mate van innovatie en de vooruitzichten op continuïteit.

 

Stimuleer toekomstige groei met Dynamics 365

Volgens Gartner, een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau in de IT-sector, kunnen we een gemiddelde groei van 17 procent vaststellen als het gaat over wereldwijde ERP en CRM markten. De huidige groei van Microsoft Dynamics 365 zit op 47 procent, wat maar liefst drie keer de marktgroei is. Als Microsoft Gold ERP partner, kan TCOG dit resultaat alleen maar toejuichen.

 

Ook voor gebruikers van Microsoft Dynamics is dit een waardevolle uitkomst. Dankzij deze financiële groei worden geplande productinnovaties voortgezet en de vooruitzichten op continuïteit versterkt. Reden te meer om als potentiële koper Dynamics 365 op de shortlist te plaatsen en zo uw toekomstige groei te stimuleren.

 

Door de snelle groei van Dynamics 365, kunnen wij als partner niet achterblijven en streven wij ernaar om deze groei te evenaren. Dit doen wij onder andere door te blijven investeren in de kennis van onze mensen over Microsoft Dynamics als breed platform én de digitale transformatie.

 

Upgrade naar Business Central

Heeft u plannen om in 2021 uw verouderde software te moderniseren of om uw traditionele Dynamics NAV-oplossing te upgraden naar Business Central en/of de SaaS-wereld? Deze resultaten vormen een absolute aanmoediging om Microsoft Dynamics 365 daarbij in overweging te nemen.

 

Neem contact met ons op via sales@tcog.be of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Foto van Chiara

Chiara

Chiara werkt sinds 2013 als Marketing & Event Consultant voor TCOG. Zij is werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Turnhout, België. Haar grafische achtergrond komt goed van pas in de veelzijdige marketing rol die zij bij TCOG uitoefent, en het is net dat wat haar job zo uitdagend maakt!

Meer blogs

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?