DYNAMICS 365 KENT SNELLE GROEI

Dynamics 365 groeit drie keer sneller dan de markt

Dat we in vreemde tijden leven is zeker. Ondanks alles doet Microsoft het in deze hectische tijd erg goed met haar vlaggenschip Dynamics 365. Deze suite van moderne en innovatieve ERP- en CRM-oplossingen groeit maar liefst drie keer sneller dan de markt.

Deze groei weerspiegelt het vertrouwen dat klanten hebben in de kwaliteit van de oplossing en de implementatiediensten, de mate van innovatie en de vooruitzichten op continuïteit.

Stimuleer toekomstige groei met Dynamics 365

Volgens Gartner, een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau in de IT-sector, kunnen we een gemiddelde groei van 17 procent vaststellen als het gaat over wereldwijde ERP- en CRM markten. De huidige groei van Microsoft Dynamics 365 zit op 47 procent, wat maar liefst drie keer de marktgroei is. Als Microsoft Gold ERP partner, kan TCOG dit resultaat alleen maar toejuichen.

Ook voor gebruikers van Microsoft Dynamics is dit een waardevolle uitkomst. Dankzij deze financiële groei worden geplande productinnovaties voortgezet en de vooruitzichten op continuïteit versterkt. Reden te meer om als potentiële koper Dynamics 365 op de shortlist te plaatsen en zo uw toekomstige groei te stimuleren.

Door de snelle groei van Dynamics 365, kunnen wij als partner niet achterblijven en streven wij ernaar om deze groei te evenaren. Dit doen wij onder andere door te blijven investeren in de kennis van onze mensen over Microsoft Dynamics als breed platform én de digitale transformatie.

Upgrade naar Business Central

Heeft u plannen om in 2021 uw verouderde software te moderniseren of om uw traditionele Dynamics NAV-oplossing te upgraden naar Business Central en/of de SaaS-wereld? Deze resultaten vormen een absolute aanmoediging om Microsoft Dynamics 365 daarbij in overweging te nemen.

Webinar: Wat levert een upgrade naar Business Central u op?

Op donderdag 18 maart organiseren wij een gratis webinar waarin wij u graag laten zien wat een upgrade naar Business Central met zich meebrengt. Er komen namelijk heel wat vragen kijken bij een upgrade van Dynamics NAV naar Business Central. Zo geven we tijdens dit webinar antwoord op vragen als: Wat zijn de verschillen? Welke voordelen levert de upgrade mij op? Wat gaat het kosten?

SCHRIJF NU IN