What’s new in de laatste itSuitsFashion 365 release?

 

itSuitsFashion 365 is dé fashionoplossing die u in staat stelt om grote aantal seizoensgebonden artikelvarianten te beheren, in één oogopslag te beschikken over alle informatie die u nodig heeft en u real-time informatie geeft inzake uw fulfillment processen.  

 

Alles in de fashion-industrie draait om marges en een korte time-to-market. Een soepele informatiestroom draagt dan ook direct bij aan een efficiëntieslag. Zo is recent de nieuwste release van itSuitsFashion 365 op Business Central uitgebracht op AppSource, dé marketplace van Microsoft voor Business Apps.  

 

ItSuitsFashion 365 kent 4 major releases per jaar. In deze nieuwste release zijn onder andere de volgende nieuwe of verbeterde functies & features toegevoegd: 

 

Creating Warehouse Receipts

Het is nu tevens mogelijk om vanuit een ontvangstvoorstel direct magazijnontvangsten aan te maken. Een magazijnontvangst is onderdeel van het uitgebreide WMS-systeem (level 6) van Business Central

 

Transport Management 

Met de uitbreiding van Transport Management is het mogelijk inkooporders te combineren en te koppelen aan een transport. Hiermee is het mogelijk om op transportniveau via vooraf gedefinieerde transportstatussen direct inzicht te krijgen in waar het transport zich bevindt, maar ook alle relevante transportdetails (zoals ETD, ETA, in- en uitvoerhavens en transportmethodes) kunnen worden vastgelegd. 

 

Consignment 

De nieuwste release ondersteunt nu ook uitgebreide consignatie functionaliteit. Hiermee is het mogelijk om artikelen in consignatie te plaatsen, maar ook om deze consignatievoorraad middels verschillende replenishment strategieën aan te vullen. Daarnaast is er functionaliteit toegevoegd om verkochte consignatievoorraad via een Excel import gemakkelijk te kunnen factureren en kan consignatievoorraad met enkele muisklikken automatisch terug worden genomen naar het centrale magazijn.

 

Extended Prepack functionality 

Met deze aanvulling is het mogelijk om van een specifiek model, verschillende combinaties van kleuren en maten als één artikel te kunnen behandelen. Hierdoor kunnen gemakkelijk complete maatranges of kleurcombinaties administratief en logistiek worden verhandeld. Tevens is het mogelijk om deze combinaties administratief in- en uit te pakken, zodat er flexibiliteit ontstaat in de manier waarop deze goederen verkocht kunnen worden, gecombineerd als prepack of als losse stuks.    
 

Item Status Management 

In de nieuwste release zijn de model-artikel of variant statussen opnieuw geïntroduceerd. Volgende statussen zijn mogelijk:  
 
  • Blokkeer levervoorstel 
  • Blokkeer verzending 
  • Blokkeer ontvangstvoorstel 
  • Blokkeer ontvangst 
  • Blokkeer verkooporderinvoer 
  • Blokkeer verkoopretourorderinvoer 
  • Blokkeer inkooporderinvoer 
  • Blokkeer inkoopretourorderinvoer 
  • Blokkeer barcode aanmaak 

Meer weten over deze nieuwe release? Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of vraag een gratis adviesgesprek aan! U kunt de releasenotes ook rechtstreeks bekijken op Appsource.

Meer nieuws

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?