Verbeterde klantpersonalisatie door samenwerking LS Retail en Voyado

 

Partnership Voyado LS Retail

LS Retail is een samenwerking aangegaan met retail marketing technologie bedrijf Voyado. Hierdoor krijgen retailers meer mogelijkheden om hun klantinformatie te gebruiken en zo interacties te personaliseren en loyaliteit te vergroten.

 

Dankzij de nieuwe integratie kunnen retailers hun LS Central retailsysteem eenvoudig verbinden met Voyado Engage, een krachtig multichannel marketingplatform voor retail en e-commerce.

 

 

 

LS Central ondersteunt de retail wereldwijd  

LS Central, het software as a service (SaaS) retailplatform van LS Retail, breidt Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP uit met een retailspecifieke functionaliteit. LS Central stelt bedrijven in staat om hun gehele organisatie, inclusief backoffice, financiën, voorraad, verkoop, productmanagement en medewerkers, te runnen met één oplossing. LS Central wordt gebruikt door 5000 klanten in meer dan 157 landen.

 

Voyado Engage verhoogt klantloyaliteit in retail

Voyado Engage is hét multichannel marketingplatform van Voyado dat retailers helpt om hun klantbetrokkenheid over alle kanalen heen te vergroten. Het platform voorziet retailers van bruikbare klantgegevens, inzichten, campagnetools en marketingautomatisering om hen te helpen het klanttraject te personaliseren en de communicatie via al hun verkoop- en marketingkanalen te verbeteren. 

 

De klantervaring naar een hoger niveau tillen

Dankzij de integratie tussen LS Central en Voyado Engage kunnen retailers hun klanten nu nog beter volgen en waardevolle up- en cross-sellingkansen optimaal benutten. Omdat de twee systemen naadloos communiceren, kan het Voyado Engage platform informatie zoals klantprofielen, aankoopgeschiedenis en loyaliteitsprogramma’s gebruiken om de ervaring te personaliseren op basis van de aankoopgewoonten en interacties van de klant. Het platform kan bijvoorbeeld automatisch coupons, promoties of andere speciale aanbiedingen aanbevelen aan de kassa.

 

“We zijn erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met LS Retail, omdat het meer retailbedrijven in heel Europa in staat stelt gepersonaliseerde en gecureerde consumentenervaringen te leveren over verkoop- en marketingkanalen”, zegt Niklas Brattfors, Partner Manager bij Voyado. “We hebben geweldige resultaten gezien bij de eerste klanten op de integratie en we zijn blij dat zoveel retailers de voordelen van onze twee platforms willen verkennen.”

 

“We verwachten dat veel klanten van LS Retail nieuwsgierig zullen zijn naar dit nieuwe gezamenlijke aanbod”, zegt Peter Vach, VP Partner Operations bij LS Retail. “We ervaren nu al veel belangstelling van ons wereldwijde partnerkanaal.”

 

De integratie is beschikbaar voor retailers die gebruik maken van LS Central in alle landen waar het Voyado platform wordt verkocht en ondersteund.

 

Bron: LS Retail

Meer nieuws

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?