Product update: LS Central 17.0

LSCentral-17.0Verbeterde reserveringsfunctionaliteit, kosteneffectieve prognose & ondersteuning voor betalingstokens

 

LS Central versie 17.0 is uitgebracht op 26 november 2020. Hier volgt een samenvatting van wat er in deze laatste versie werd geïntroduceerd.

 

 

 

 

 

 

LS Central 17.0: What’s new?

LS Forecast: voorspellen verkooptrend van artikelvarianten als groep

Werkt u met veel artikelvarianten? Dan hebben we goed nieuws voor u: vanaf nu kunt u door LS Forecast de toekomstige verkooptrends van uw artikelvarianten als groep laten berekenen en voorspellen. Wanneer u varianten van hetzelfde artikel als groep behandelt, heeft u te maken met minder voorraadhoudende eenheden, waardoor ook het aantal berekeningen in LS Forecast afneemt. Op deze manier kunt u LS Forecast op een kosteneffectieve manier gebruiken, zelfs wanneer u met veel artikelvariantencombinaties werkt.

 

LS Activity: uitbreidingen

We zijn voortdurend bezig om de LS Activity reserveringsfunctionaliteit sterker te maken. Vanaf deze release kunt u eenvoudig groepsactiviteiten aanmaken en alle activiteiten naar een Paymaster-reservering laten gaan die aan de groep is gekoppeld.

 

LS Central for Hotels: verbeterd kalenderoverzicht en groepsboekingen

In LS Central 16.4 introduceerden we de Tape Chart, een kalenderweergave van boekingen. In deze release krijgt de functionaliteit nog een verbetering: u kunt nu niet-toegewezen reserveringen inzien voor de periode die op de grafiek staat ingesteld. Vervolgens kunt u elke reservering toewijzen door deze naar een specifieke kamer te slepen.

 

Groepsboekingen mogelijk met LS Activity

LS Activity is een krachtige uitbreiding van LS Central voor hotels. Voor een hotel zijn het groepsboekingen en het bijhouden van de gastenlijst essentiële functionaliteiten. Deze release maakt het u mogelijk om de gastenlijst te synchroniseren met de gekoppelde activiteitengroepsboeking, zodat u een duidelijk overzicht houdt van alle activiteiten voor alle kamers en alle gasten. Alle kosten voor de activiteit en de kamer zijn naadloos op elkaar afgestemd, wat het beheer van groepen een stuk eenvoudiger maakt.

 

EFT: ondersteuning voor betalingspenningen en pre-autorisatie

Betalingstokens zullen een steeds belangrijker onderdeel van de retail transacties worden. We zijn blij te kunnen aankondigen dat LS Central nu het gebruik van tokens in het EFT-proces ondersteunt. LS Central kan nu betalingspenningen opslaan en er gebruik van maken als deze beschikbaar zijn in EFT transacties via de kassa.

 

Weegschalen ondersteund in het LS Central Hardware Station

In deze release herintroduceren we de functionaliteit van weegschalen via de LS Central POS. Ook werd de ondersteuning voor weegschalen toegevoegd aan het LS Central Hardware Station. Dit is een belangrijke functie voor retailers die artikelen verkopen waarvan de prijs afhankelijk is van het gewicht van de artikelen.

 

Meer weten over LS Central en wat het kan betekenen voor uw bedrijf? Neem contact met ons op via sales@tcog.be.

Foto van Chiara

Chiara

Chiara werkt sinds 2013 als Marketing & Event Consultant voor TCOG. Zij is werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Turnhout, België. Haar grafische achtergrond komt goed van pas in de veelzijdige marketing rol die zij bij TCOG uitoefent, en het is net dat wat haar job zo uitdagend maakt!

Meer nieuws

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?