TCOG en Dynamicweb slaan handen in elkaar

 

Nieuws Dynamicweb

TCOG, Microsoft Golden ERP en LS Retail partner actief in de Benelux, en Dynamicweb, software leverancier van all-in-one e-commerce oplossingen, gaan een strategisch partnership aan om de Nederlandse en Belgische markten gezamenlijk te voorzien van Unified Commerce oplossingen.

 

De samenwerking tussen TCOG en Dynamicweb maakt het mogelijk om volledige Unified Commerce oplossingen aan te bieden. TCOG is een Microsoft Golden ERP partner, en dus een professionele implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV). Net zoals TCOG is ook Dynamicweb een officiële partner van LS Retail.

 

Unified Commerce houdt in dat er niet meer wordt gewerkt vanuit meerdere oplossingen. In plaats daarvan staat één platform centraal, wat erg belangrijk is om een complete en constante klantervaring te kunnen creëren. Voor veel bedrijven is dit nog steeds een probleem, veelal door een slechte integratie tussen systemen.

 

Unified Commerce

Met Unified Commerce zorgen TCOG en Dynamicweb ervoor dat alle kanalen worden samengevoegd, wat er voor zorgt dat iedereen op het juiste moment van de juiste informatie voorzien wordt.

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central + LS Retail + Dynamicweb = Unified Commerce

 

Met het partnership tussen TCOG en Dynamicweb zetten we de finale stap richting Unified Commerce voor de Retailer in de Benelux.

 

Quote TCOG: “Met de combinatie van LS Retail (ERP) en Dynamicweb (CMS, webshop, automated marketing en PIM), bieden we vanaf heden het perfect geïntegreerde Unified Commerce platform aan voor onze retail klanten. Hierdoor kunnen we out of the box gebruik maken van o.a. volgende functionaliteiten: click & collect, loyaltypunten en gepersonaliseerde content. Bovendien kan er gebruik worden gemaakt van verrijkte data in het PIM systeem.” – Jimmy Depaepe, CXO & Managing Director TCOG België

 

Quote Dynamicweb: “Met TCOG als implementatiepartner groeien we verder in de Benelux. TCOG is al jaren een Diamond partner van LS Retail, wat perfect aanlsuit bij onze relatie met hen. Inmiddels werken we al samen aan de eerste implementatie bij een internationale klant in België. Bij deze klant hebben we te maken met de combinatie van LS Retail en Microsoft Dynamics NAV, en wil de klant haar huidige e-commerce oplossing ‘replatformen’ naar Dynamicweb om mee te kunnen in de nieuwe e-commerce ontwikkelingen.” – Harry van Rossum, Country Manager Benelux Dynamicweb

 

Neem voor meer informatie over Dynamicweb zeker een kijkje op https://www.dynamicweb.nl/.

Foto van Chiara

Chiara

Chiara werkt sinds 2013 als Marketing & Event Consultant voor TCOG. Zij is werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Turnhout, België. Haar grafische achtergrond komt goed van pas in de veelzijdige marketing rol die zij bij TCOG uitoefent, en het is net dat wat haar job zo uitdagend maakt!

Meer nieuws

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?