TCOG benoemd tot LS Retail Diamond Partner 2023

 

LS Central Diamond 2023

Met trots en verheuging kondigen wij aan dat TCOG opnieuw werd uitgeroepen tot LS Retail Diamond Partner voor het jaar 2023. Het Diamond Partner niveau is de hoogste benoeming die een LS Retail partner kan behalen. Deze eer is voorbehouden aan bedrijven die een buitengewone toewijding aan de LS Retail oplossingen hebben getoond en het voorbije jaar een ongeëvenaard verkoopsucces hebben behaald. TCOG behoort hiermee dan ook tot de top van de wereld in dit segment.

 

LS Retail Partner Awards

De winnaars van de LS Retail Partner Awards 2023 werden bekendgemaakt tijdens conneXion Americas in Houston en conneXion EMEA in Athene, waar TCOG ook dit jaar van de partij was. Het LS Retail partnernetwerk is een belangrijk onderdeel van hun wereldwijde succes. Partners van LS Retail leveren, implementeren en ondersteunen de LS Retail softwareoplossingen aan meer dan 6700 klanten wereldwijd in 157 landen. Over de jaren heen heeft LS Retail het grootste partner ecosysteem in de Microsoft Dynamics gemeenschap opgebouwd, met meer dan 390 partners in 87 landen.

 

LS Central Diamond 2023 AwardKristjan Johannsson, Chief Commercial Officer LS Retail: 

“Proficiat aan onze bekroonde partners, die dagelijks aantonen dat ze retail- en hospitality bedrijven kunnen helpen om hun processen en klantervaringen te verbeteren”, zegt Kristjan Johannsson, Chief Commercial Officer van LS Retail. “We zijn verheugd om TCOG te eren als LS Retail Diamond partner en we kijken uit om hun huidige en toekomstige successen met hen te vieren”, zegt Kristjan.

 

Over LS Retail, een Aptos Company

LS Retail, een Aptos Company, is een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van retail management software voor retail en hospitality bedrijven. Elke dag houdt LS Retail software tienduizenden winkels en restaurants in meer dan 157 landen, van starters tot grote ondernemingen, draaiende.

 

De LS Retail oplossingen verenigen binnen één platform ERP, Point of Sale, e-commerce, order- en voorraadbeheer, CRM, geavanceerde analyses en meer. Dit betekent dat onze klanten hun volledige bedrijf over al hun verkoopkanalen met slechts één oplossing kunnen runnen.

 

Meer weten over de LS Retail softwareoplossingen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Meer nieuws

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?