TCOG opent nieuwe werkplek in Merelbeke

 

TCOG, gespecialiseerd in slimme softwareoplossingen voor de fashion, retail, hospitality en industry branche, opende eind oktober een nieuw bijkantoor in Merelbeke.

 

TCOG kent de laatste jaren een mooie groei, tot over de landsgrenzen heen. Met hoofdkantoren in Turnhout (BE) en IJsselstein (NL) bediende TCOG al meer dan 250 klanten uit verschillende branches. Om verdere groei voor ogen te houden, drong de verhuis van het kantoor in Drongen naar een groter en nieuw kantoor zich op.

 

Een leuke ontmoetingsplek

Het nieuwe kantoor met moderne infrastructuur, veel licht, ruimte en comfort, biedt de TCOG’ers een nog aangenamere werksfeer. De ligging van het nieuwe kantoor in Merelbeke is bovendien ideaal om klanten in het Gentse sneller te kunnen bereiken. Ook vormt het nieuwe kantoor een leuke ontmoetingsplek om klanten te ontvangen.

 

“TCOG zet haar groeiambities kracht bij door intrek te nemen in een modern en groter kantoor in de regio Gent. De voorbije jaren groeide TCOG niet alleen in klantenaantal, maar ook in het aantal IT professionals. De laatste twee jaar is het personeelsbestand dan ook met 50% toegenomen. We denken de komende jaren naar een verdubbeling te gaan en zijn met dit nieuwe kantoor klaar voor de toekomst!”

– Jimmy Depaepe, CXO & Managing Partner TCOG België

 

Een bezoekje brengen?

Graag een bezoekje brengen aan ons nieuwe kantoor in Merelbeke? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Neem contact met ons op om een bezoekje in te plannen.

Meer nieuws

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?