Welcome aboard: Extra Shop

 

Banner Extra Shop

 

Extra Shop is een 100% Belgische keten met 45 non-food winkels in Wallonië tussen de 1000 en 4000m2. Ze zijn gespecialiseerd in onderhoudsartikelen, cosmetica, binnenhuisdecoratie, seizoenartikelen etc. Binnen dat gamma zijn zij een gekende referentie op de Waalse markt. Bovendien is het familiebedrijf in volle expansie, er wordt dus positief naar de toekomst gekeken!

 

Betrouwbare IT-partner

Om hun groeiambities in de toekomst te kunnen waarborgen, ging Extra Shop op zoek naar een betrouwbare IT-partner met kennis van zaken. Zo kwam Extra uit bij TCOG. “Extra nam de keuze om met TCOG in zee te gaan als softwarepartner omwille van hun empathische luisterbereidheid en degelijke kennis van de retail branche”, aldus Stephan Lesage, Oprichter van Extra Shop.

 

Business Central & LS Central

Om alle activiteiten te stroomlijnen en de klantervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen, werd er gekozen voor de implementatie van Dynamics 365 Business Central, een bedrijfsmanagement oplossing die kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd controle biedt over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt. Als uitbreiding voor de retail werd LS Central voorgesteld, deze alles-in-één retailsoftware brengt in één enkel platform financiën, verkooppunten (POS), winkeloperaties, supply chain management, voorraadbeheer en klantenbinding samen.

 

TCOG kijkt uit naar de verdere samenwerking om er samen met Extra Shop een succesverhaal van te maken.

 

Meer weten? Neem zeker een kijkje op https://www.extrashop.be/nl/.

 

Net als Extra Shop op zoek naar een totaaloplossing voor de ondersteuning van uw bedrijf? Bekijk onze oplossingen of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Meer nieuws

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?