Webinar banner

Webinar: E-commerce

 

Titel:

Maak een succesverhaal van uw e-commerce project

 

Datum & Tijdstip:

07/09/2021 om 10:00 uur

 

Beschrijving van het webinar:

B2B-verkoop is en blijft een grote uitdaging. Zeker anno 2021, waar we de markt in een snel tempo zien veranderen vanwege de coronacrisis. Voor bedrijven die zich op de zakelijke markt richten is het noodzakelijk om in te zetten op de digitale transformatie en vandaag nog te starten met online verkoop. Toch denken veel bedrijven onterecht dat e-commerce niet binnen hun sector past of zijn ze bang om het persoonlijke contact met hun klanten te verliezen.

 

Hoe maak ik van mijn e-commerce project een succesverhaal? Dat is de vraag die veel bedrijven bezighoudt. Armand van den Bos, Sales Manager Sana Commerce, gaat tijdens dit webinar dieper in op:

  • Hoe een e-commerce strategie succesvol kan worden opgezet
  • De 5 pijlers van succes in e-commerce
  • Hoe uw ERP en e-commerce elkaar aanvullen
  • Praktijkvoorbeelden van klanten die hun e-commerce project succesvol hebben toegepast

Kortom: in deze webinar laten we zien hoe u een succesverhaal van uw e-commerce project maakt door uw volledig potentieel te benutten.

 

Webinar recording:

Het webinar niet kunnen volgen en de recording ervan graag bekijken? Herbekijk hier het webinar “Maak een succesverhaal van uw e-commerce project”.

 

Naar aanleiding van dit webinar graag meer informatie bekomen of een vervolggesprek inplannen? Neem contact op via sales@tcog.be.

Meer events

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?