Webinar banner

Webinar recording: Upgrade Business Central

 

Titel:

Wat levert een upgrade naar Business Central u op?

 

Datum & Tijdstip:

07/10/2021 om 10:00 uur

 

Beschrijving van het webinar:

 

Bij een upgrade van Dynamics NAV naar Business Central komen heel wat vragen kijken. Wat zijn de verschillen? Welke voordelen levert een upgrade mij op? Wat gaat het kosten? En wat gebeurt er met mijn huidige licenties?

 

Op donderdag 7 oktober organiseren wij een gratis webinar waarin wij u graag laten zien wat een een upgrade naar Business Central met zich meebrengt en waarom een upgrade voor u interessant is.

 

Wat u kan verwachten:

  • Kennismaking Business Central: look & feel
  • De voordelen van Business Central t.o.v. Dynamics NAV: nieuwe functionaliteiten
  • Een zicht op het licentiemodel: OnPrem vs SaaS

Alles-in-één bedrijfsoplossing

Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één bedrijfsoplossing van Microsoft die is ontworpen en geoptimaliseerd voor kleine en middelgrote organisaties. In april 2021 overschreed Business Central het aantal van 15.000 klanten wereldwijd. De oplossing groeit in snel tempo en telt momenteel meer dan 1.000 nieuwe klanten per maand.

 

U werkt nog op een ‘oude’ versie van Dynamics NAV en denkt erover na om over te stappen naar Business Central? Schrijf dan nu in voor onze gratis webinar en ontdek de voordelen van een upgrade!

 

Webinar recording:

Het webinar niet kunnen volgen en de recording ervan graag bekijken? Herbekijk hier het webinar “Wat levert een upgrade naar Business Central u op?”.

 

Naar aanleiding van dit webinar graag meer informatie bekomen of een vervolggesprek inplannen? Neem contact op via sales@tcog.be.

Meer events

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?